Aankondiging in de Topic

Het is al weer 7 jaar geleden dat van Kuppevelt bouwadvies & ontwerp gestart is. Naast bouwadvies en bouwbegeleiding is het ontwerpen van nieuwe bouwplannen steeds meer een hoofdactiviteit geworden binnen het bedrijf. Met name de grote verbouwingen, vrije sector woningen en bedrijfsgebouwen zijn een specialiteit. Het is een uitdaging om de wensen van een opdrachtgever om te zetten in een verrassend bouwplan met een degelijke architectuur.

Het is nu tijd voor een algehele update van de website om de vele mooie en uitdagende projecten van de afgelopen jaren, maar ook lopende projecten, te presenteren. Een modernere uitstraling met mooie foto's van inmiddels gerealiseerde projecten. De website geeft een goede indruk van de veelzijdigheid in de projecten waarbij de diverse stijlen in architectuur worden getoond. Tevens zijn diverse beeldbepalende details in beeld gebracht. Ontwerpen "met oog voor detail".

Een aantal projecten is weergegeven in zowel een 3D-impressie als een foto-impressie. De 3D-impressie wordt in de schetsplanfase gemaakt en geeft de opdrachtgever dan al een foto-realistische indruk van het uiteindelijke resultaat. De foto-impressie toont het werkelijke resultaat na oplevering. Op de website is te zien dat de 3D-impressie en het werkelijke resultaat mooi overeenkomen.

topic.jpg