Verbouwing tot recreatiewoning

In het agrarisch gebied van Megen is een voormalige stal- en koelcelruimte verbouwd tot een luxe recreatiewoning geschikt voor 10 personen. Deze woning zit gekoppeld aan een grote woonboerderij. Alle karakteristieke elementen, zoals spanten, gordingen en draagliggers zijn zichtbaar gebleven in het ontwerp. De begane grond is geheel geschikt gemaakt voor mindervaliden. De grote woonkamer en woonkeuken hebben ruim zicht op het agrarisch gebied met aansluitend een landelijke overkapping met open haard. Op de 1e verdieping is een centrale overloop gemaakt met diverse glazen doorkijkjes naar de woonkamer. Het uiterlijk van de recreatiewoning sluit prima aan bij de aangrenzende woonboerderij. Aan de zijde van de binnenplaats zijn gepotdekselde houten delen toegepast waarachter de slaapvertrekken zijn gesitueerd. Aan de zijde van het "open" gebied zijn brede hoge kozijnen toegepast voor een optimaal zicht naar buiten.
Realisatie 2015-2016
Locatie Megen
Bouwstijl Landelijk
Verricht
Realisatie 2015-2016 Locatie Megen
Bouwstijl Landelijk
Verricht
TheurlinxMegen_04.jpegTheurlinxMegen_05.jpegTheurlinxMegen_06.jpegTheurlinxMegen_07.jpegTheurlinxMegen_02.jpegTheurlinxMegen_03.jpegTheurlinxMegen_08.jpegTheurlinxMegen_09.jpeg
bekijk andere projecten
TheurlinxMegen_04.jpeg
TheurlinxMegen_05.jpeg
TheurlinxMegen_06.jpeg
TheurlinxMegen_07.jpeg
TheurlinxMegen_02.jpeg
TheurlinxMegen_03.jpeg
TheurlinxMegen_08.jpeg
TheurlinxMegen_09.jpeg