Verbouw kantoor te Sint Anthonis

Het bestaande kantoorpand aan de Breestraat in Sint Anthonis is aan de voorzijde uitgebouwd met een nieuwe hoofdentree en kantoor-/vergaderruimte. De donkere metselwerk schijf met een schuine belijning vormt de nieuwe hoofdentree waarbij een overdekt gedeelte leidt naar de ingang met hardglazen schuifdeuren. Rechts naast de entree is de nieuwe spreekkamer gesitueerd met hoekkozijn. Het rechter deel van de uitbreiding heeft een groot kozijn met kader. Dit deel is de uitbreiding van de grote kantoorruimte. Een ruimte met veel glas en dus veel daglicht.
Realisatie 2011
Locatie Sint Anthonis
Bouwstijl Traditioneel-modern
Verricht Jansen & Vis Aannemers Sint Anthonis
Realisatie 2011 Locatie Sint Anthonis
Bouwstijl Traditioneel-modern
Verricht Jansen & Vis Aannemers Sint Anthonis
KempenKuppers_01.jpegKempenKuppers_02.jpegKempenKuppers_03.jpegKempenKuppers_04.jpeg
bekijk andere projecten
KempenKuppers_01.jpeg
KempenKuppers_02.jpeg
KempenKuppers_03.jpeg
KempenKuppers_04.jpeg