Renovatie boerderij te Milsbeek

Een voormalige plattelandswoning in Milsbeek wordt geheel gerenoveerd. Enkele bestaande gevels blijven behouden en zullen nauwkeuring worden hersteld met behoud van de oorspronkelijke detailleringen. Een omvangrijke en ingrijpende klus met diverse bouwkundige uitdagingen. In de woonkamer is gekozen om in de kopgevel een grote glaspui te plaatsen gemarkeerd door twee getoogde staldeuren. Dit geeft veel lichtinval tot diep in de woning. De straatgevel blijft in aanzien gelijkwaardig aan het oorspronkelijke. De overige gevels worden uitgevoerd met voldoende daglichtopeningen en met behoud van karakter.
Realisatie 2017-2018
Locatie Milsbeek
Bouwstijl Boerderij - Plattelandswoning
Verricht In eigen beheer
Realisatie 2017-2018 Locatie Milsbeek
Bouwstijl Boerderij - Plattelandswoning
Verricht In eigen beheer
TeunKosters_01.jpegTeunKosters_02.jpegTeunKosters_03.jpeg
bekijk andere projecten
TeunKosters_04.jpeg