Sportgebouw te Vianen (nb)

Nieuwbouw van een sportgebouw voor Voetbalvereniging Vianen Vooruit in Vianen. Het gebouw heeft een souterrain waarin de kleedruimten, doucheruimten, massageruimte en toiletgroepen zijn gelegen. Vanuit de centrale gang in het souterrain gaan de voetballers via een trap naast het kantine-terras naar het veld. Op de begane grond is de centrale entree met hoog plafond. Links en rechts van het entree-gebied zijn de vergaderruimten en toiletgroepen gerealiseerd. De grote kantine aan de achterzijde van het gebouw heeft ruim zicht op beide voetbalvelden. Vanuit de kantine is het overdekte buitenterras bereikbaar door middel van grote schuifpuien. Aansluitend aan het buitenterras zijn betonnen tribune-elementen geplaatst als zitmogelijkheid voor de toeschouwers. De kleuren zwart en geel zijn gecombineerd verwerkt in het gevelmetselwerk. Daarnaast is de kleur rood (logo-kleur) in de diverse gevel- en dakelementen toegepast.
Realisatie 2014
Locatie Vianen (nb)
Bouwstijl Traditioneel
Verricht BCP bouw Cuijk + Rene Hendriks Bouw Vianen
Realisatie 2014 Locatie Vianen (nb)
Bouwstijl Traditioneel
Verricht BCP bouw Cuijk + Rene Hendriks Bouw Vianen
VianenVooruit_01.jpegVianenVooruit_02.jpegVianenVooruit_03.jpegVianenVooruit_04.jpegVianenVooruit_05.jpegVianenVooruit_07.jpeg
bekijk andere projecten
VianenVooruit_01.jpeg
VianenVooruit_02.jpeg
VianenVooruit_03.jpeg
VianenVooruit_04.jpeg
VianenVooruit_05.jpeg
VianenVooruit_07.jpeg