Woning te Sint Hubert

De woning bestaat uit een begane grond en 1e verdieping. De begane grond zal een geheel nieuwe indeling krijgen met grote ?open? leefruimten en een uitbreiding aan de achterzijde van de woning De leefruimten hebben uitzicht over het gehele perceel en sluiten aan op een doorgaand terras. De 1e verdieping bestaat uit 4 slaapkamers een badkamer en aparte wc. De gehele kap is verhoogd om voldoende ruimte te verkrijgen. De zinken dakkapellen aan de voorzijde en achterzijde zorgen voor extra ruimte en een moderne uitstraling. De bijgebouwen zijn opgetrokken in dezelfde strakke stijl als de woning. Elementen van de woning komen terug in het bijgebouw. Twee aparte bouwwerken door detail en kleur samengevoegd en gekoppeld tot een geheel.
Realisatie 2013
Locatie Sint Hubert
Bouwstijl Modern-traditioneel
Verricht Hofmans Wonen Cuijk
Realisatie 2013 Locatie Sint Hubert
Bouwstijl Modern-traditioneel
Verricht Hofmans Wonen Cuijk
JeroenHol_07.jpegJeroenHol_01.jpegJeroenHol_02.jpegJeroenHol_03.jpegJeroenHol_04.jpegJeroenHol_05.jpegJeroenHol_06.jpeg
bekijk andere projecten
JeroenHol_07.jpeg
JeroenHol_01.jpeg
JeroenHol_02.jpeg
JeroenHol_03.jpeg
JeroenHol_04.jpeg
JeroenHol_05.jpeg
JeroenHol_06.jpeg