Verbouw tot schuurwoning Oeffelt

Het bestaande pand bestond uit een stal/loods met een inpandige simpele woning. Gemetselde kop- en langsgevels met een gevelbekleding van damwand. Om een eigentijdse uitstraling te verkrijgen hebben we het pand geheel opnieuw ontworpen tot een moderne schuurwoning. Het linker deel van het plan bestaat uit een stal-berging met een schuurachtige uitstraling door de donkere houten geveldelen. Het woongedeelte aan de rechter zijde is modern vormgegeven en heeft een eigen karakter. Het geheel is samengevoegd onder 1 dak waardoor het als een echte schuurwoning oogt met een duidelijke visuele scheiding in functies. Een mooie locatie en een pand met uitstraling bij de poort van Oeffelt.
Realisatie 2017
Locatie Oeffelt
Bouwstijl Moderne schuurwoning
Verricht bouwbedrijf van Oijen Boxmeer
Realisatie 2017 Locatie Oeffelt
Bouwstijl Moderne schuurwoning
Verricht bouwbedrijf van Oijen Boxmeer
PeterThoonen_09.jpegPeterThoonen_01.jpegPeterThoonen_02.jpegPeterThoonen_05.jpegPeterThoonen_06.jpegPeterThoonen_07.jpegPeterThoonen_08.jpeg
bekijk andere projecten
PeterThoonen_09.jpeg
PeterThoonen_05.jpeg
PeterThoonen_06.jpeg
PeterThoonen_07.jpeg
PeterThoonen_08.jpeg